Iedereen wordt gelukkiger van groen!

Iedereen wordt gelukkiger van groen! Het is bewezen dat planten bijdragen aan de gezondheid, door CO₂ om te zetten in zuurstof en schadelijke stoffen te absorberen. Bovendien creëren ze een ontspannen en rustgevende sfeer, wat stress vermindert en de gemoedstoestand verbetert. Daarnaast dragen planten bij aan een verhoogd gevoel van verbondenheid met de natuur, zelfs binnenshuis. Dit verhoogt de creativiteit, productiviteit en het welzijn van mensen. Dus buiten of binnen, groen is goed voor je.

Maar is interieurbeplanting ook goed voor onze wereld? 


Duurzame oplossing

Een tropische plant uit Costa Rica of een palmboom uit Thailand: interieurbeplanting komt vaak uit alle uithoeken van de wereld. Door de lange afstand die de planten afleggen en de hoge CO₂ uitstoot door dit transport is dit niet de meest duurzame oplossing. Omdat we met z’n allen een verantwoordelijkheid hebben voor onze planeet, zoekt InBloom voor jouw binnengroen continu naar de oplossingen die wél duurzaam zijn. Zo kun jij onbezorgd van groen genieten en zorgen we samen voor een betere wereld.


Maatwerk op basis van jouw wensen

InBloom kiest dus voor duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld kunstbloemen. Deze bloemen zijn gemaakt met herbruikbare materialen met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Binnenbeplanting vergt maatwerk. Onze ervaren ontwerpers en binnengroenspecialisten creëren op basis van jouw wensen interieurbeplanting met creatieve, innovatieve concepten die goed zijn voor de wereld. En kies jij voor een composterende plantenbak van schimmels? Of zie je liever een bak met 'een' social impact van Return to Sender.


Maar eerlijk is eerlijk: het kan altijd beter. We zijn ons ervan bewust dat er op het gebied van binnengroen nog een wereld te winnen valt. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Samen met onze ketenpartners zoeken we constant naar nieuwe, duurzame oplossingen. Samen ontwikkelen we onze eigen producten. Minder plastic, meer natuurlijke en recyclebare materialen, oplossingen met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Want wat groen is moet ook groen blijven. Let’s keep it green.


Want wat groen is moet ook groen blijven.