Kunstbloemen

Wil je je kantoor, entree of vergaderruimte aankleden met een fraaie blikvanger die heel lang meegaat? Kies dan voor kunstbloemen van styliste Anneke Kelder. Met jarenlange ervaring en een atelier in Zeist, creëert Anneke de prachtigste en meest duurzame bloemarrangementen. Haar werk is niet van echt te onderscheiden en wordt perfect afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Inclusief bijpassende pot en/of vaas.

Abonnementen

Bij InBloom huur je kunstbloemen in een abonnementsvorm.

Small

Afmeting: 20cm - 50cm
Keuze uit 2 of 4 seizoenswissels
Gratis geleverd en opgehaald
Vanaf €3,50 per week

Medium

Afmeting: 60cm - 80cm
Keuze uit 2 of 4 seizoenswissels
Gratis geleverd en opgehaald
Vanaf €5,75 per week

Large

Afmeting: 125cm - 130cm
Keuze uit 2 of 4 seizoenswissels
Gratis geleverd en opgehaald
Vanaf €8,00 per week

Voordelen kunstbloemen boeket

1. Allerhoogste kwaliteit, niet van echt te onderscheiden 2. 25x minder CO2 uitstoot dan met echte bloemen 3. Geschikt voor plekken waar verse bloemen niet gedijen

Eén jaar lang een boeket kunstbloemen op de balie zorgt voor maar liefst 25 keer minder CO2-uitstoot dan een jaar lang verse snijbloemen. Daarnaast biedt een huurboeket een extra duurzaam voordeel: wij kunnen de boeketten restylen en inzetten bij een andere klant. Het boeket heeft praktisch geen onderhoud nodig en kan nog jaren hergebruikt worden.

Waar verse bloemen ongeveer een week mooi blijven, blijven onze kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen jaren mooi. Bovendien zijn vrijwel alle onderdelen van onze kunstbloemen gemaakt van gerecycled materiaal. Een uitstekende keuze! Mocht je na enige tijd toch een ander boeket willen, dan levert InBloom elk seizoen een nieuw bloemstuk. Zo krijgt je kantoor, entree, vergaderzaal of andere binnenruimte de kleuren en de beleving die passen bij het seizoen, en hoef je nooit te lang naar hetzelfde boeket te kijken.

Ideeën uitwisselen?

Meer weten over kunstbloemen boeketten? Wij staan voor je klaar met vernieuwde ideeën en adviezen waar je mee verder kunt. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.


Let's keep it green